Nieuws

nieuws

Nieuwsgierig naar waar we de laatste tijd aan gewerkt hebben? Wij houden je graag op de hoogte van de door ons gerealiseerde projecten, nieuwe producten en ander nieuws. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via social media.

Oplossing met lak

14-06-2018

Glansrijke oplossing

Wij digitaliseren regelmatig, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers, werken vervaardigd met olieverf. Een veel gehoorde wens uit onze klantenkring is, om de glanzende uitstraling van olieverf zo goed als het kan te evenaren in onze reproducties. Tot op heden was dat echter niet haalbaar. Maar we hebben goed nieuws! Na veelvuldig overleg en talloze tests hebben we de perfecte oplossing gevonden. Het is vanaf nu mogelijk een reproductie te voorzien van een laag glansvernis die de glans van olieverf zeer dicht benaderd, waarbij de kwaliteit en langjarige garantie kan worden gewaarborgd. We doen dat in eigen huis in onze zeefdrukkerij. En we gaan nog verder, het zeefdruk procedé maakt het zelfs mogelijk te werken met een spotvernis. Daardoor kunnen er zeer speciale effecten bereikt worden op uw reproducties.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 045 –541 55 66 en vraag naar Chrit Quanjel of Rob Nijland. Of gebruik ons contactformulier.

Perry Kish

30-05-2018

Perry Kish

Perry Kish is actief als fine art consultant, galerie houder maar wat veel mensen niet weten ook als kunstenaar!

E-ster-art

19-02-2018

E-ster Art

Met veel plezier hebben wij ons steentje bijgedragen aan dit gave project van E-ster-art. Heb jij ook interesse in zo’n unieke giclée print uit een gelimiteerde oplage van slechts 25 exemplaren? Neem dan contact op met Esther Ziher-Ginczinger.

Miriam Vleugels

16-01-2018

Vrienden Club van Honderd

Mooie actie van Vrienden Club van Honderd in samenwerking met Miriam Vleugels – Visual Artist. We zijn er trots op dat wij een steentje mochten bijdragen aan dit fantastische gebaar van Tom Dumoulin om het goede doel te steunen!