Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Een Giclee print vraagt om een hoogwaardig digitaal bestand. De door ons gedigitaliseerde bestanden voldoen aan alle eisen voor een optimale reproductie.
 
Indien u zelf een digitaal bestand aanlevert, moet u er voor zorgen dat deze aangeleverd wordt met het juiste beeld formaat, met een minimale originele resolutie van 250 DPI maar bij voorkeur een resolutie van 300 DPI. Met “originele resolutie” bedoelen we dat het beeld niet door een programma zoals Photoshop vergroot is om de resolutie te bereiken.
 
Uw bestanden bij voorkeur aanleveren als TIF of PSD bestand in de kleurmodus RGB met uw ICC profiel ingesloten. JPG en PNG bestanden raden wij af, omdat deze vanwege de compressie lijden tot kwaliteitsverlies. Mocht u toch liever andere bestanden zoals een PDF willen aanleveren, is dat geen probleem maar adviseren we wel even te bellen om e.e.a. op elkaar af te stemmen. Eenmaal naar CMYK geconverteerde bestanden nooit terugzetten naar RGB!
 
Bestanden worden door ons beoordeeld op kwaliteit om u een goed eindproduct te kunnen garanderen.
 
Indien u de kleuren van uw origineel wilt bereiken/evenaren in het eindresultaat raden wij u onze lithografie service aan. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij gedurende het lithografie traject over het origineel beschikken.
 
Wanneer u twijfelt over de geschiktheid van uw bestanden, kunt u deze kosteloos ter beoordeling bij ons aanleveren. Wij beoordelen dan de kwaliteit van uw bestand en geven u onze mening.