NIEUW! Webshop

WijPrintenKunst opent een online platform voor kunstenaars!

NIEUW! Webshop

WijPrintenKunst opent een online platform voor kunstenaars!

Platform en webshop
In ons bedrijf zien wij veel kunstenaars langskomen met geweldige kunstwerken. Wij hebben al het privilege om deze werken te mogen scannen, digitaliseren en eventueel te reproduceren, maar toch misten wij nog een stukje van de puzzel. Wanneer we onze werkzaamheden voor de kunstenaar hadden voltooid, nam de artiest zijn werken weer mee naar huis en zagen wij hier verder weinig van terug. Dit moest anders kunnen! Om die reden hebben wij besloten om nóg een stap verder te gaan. We willen graag méér service bieden aan de kunstenaar en de toegang tot kunst gemakkelijker maken voor de kunstliefhebber. WijPrintenKunst opent een online platform voor kunstenaars!

Achter de schermen hebben wij daarom hard gewerkt aan een nieuwe webshop waar al onze aangesloten kunstenaars een platform krijgen om hun kunst te kunnen tonen en waar de kunstliefhebber gemakkelijk en snel een eigen kunstwerk online kan bestellen.

verkopen zonder zorgen
Wanneer men een kunstwerk bij ons komt scannen, kan er de keuze gemaakt worden om het werk te tonen en verkopen op onze nieuwe webshop. Een kleine beslissing met een grote impact! We bespreken de reproductie materialen en prijzen, zetten het kunstwerk online en verzorgen de gehele marketing- en verkoopproces. Hiervoor hoeft de kunstenaar verder niks te doen. Wanneer een art print wordt verkocht, verzorgen wij ook de productie en verzending. Na verkoop ontvangt de kunstenaar zijn eigen commissie, zonder hiervoor extra tijd en geld in kwijt te zijn. Dat noemen wij nog eens verkopen zonder zorgen!

Met elk verkocht item via onze webshop, wordt de kunstenaar dus gesteund. Win win situatie toch?

Neem snel een kijkje op onze webshop!
www.wijprintenkunst-webshop.nl