Certificaat

Gelimiteerde oplage giclée prints van je kunstwerk met gesigneerde certificaat van echtheid

Bij het printen van reproducties op Giclée geven wij een kleurechtheid garantie van 50 jaar. We garanderen dit middels een certificaat van echtheid. Naast de kleurgarantie is het mogelijk om op het certificaat te vermelden dat de print uit een gelimiteerde oplage bestaat.

 

Wij vermelden op dit certificaat alle belangrijke gegevens betreffende de uitgave. Er staat een afbeelding van het kunstwerk op, de naam van de kunstenaar, mogelijke titel van het werk en het nummer van de oplage. Alle certificaten zijn uniek doordat ze zijn voorzien van een nummering en een handtekening van de kunstenaar.

Onze Giclée prints zijn getest en gecontroleerd op de beste kwaliteit

De printer, inkt en papier bepalen de kwaliteit en levensduur van een Giclée. Daarom produceren wij uitsluitend met zeer betrouwbare hoog-gepigmenteerde waterbestendige pigment inkten. De kwaliteit van deze inkten is uitgebreid getest door Canon en de kwaliteit is bevestigd door een onafhankelijk testlaboratorium.

De door ons gebruikte inkten, fine art papier en fotopapier soorten, leveren in combinatie een kleurechtheid garantie van minimaal 50 jaar* op.

* De garantie is afhankelijk van het materiaal en de blootstelling aan UV straling. Doorgaans gaan Fine Art papier doeken het langst mee.