Lithografie

Wij bieden optimale kleurreproductie en kleurcorrectie mogelijkheden

De optimale kleurbenadering van jouw origineel in print, is een van de mogelijkheden die wij bieden. Lithograferen is het op kleur brengen van beeld, zodat de print in reproductie zo dicht mogelijk het origineel benadert. Dit gebeurt door het aanpassen van kleurwaarden en het printen van proeven op verschillende materialen. Hierbij worden de prints worden beoordeeld onder daglicht lampen (+/- 5300 K), de norm in de grafische industrie.

 

Voor de lithografie gebruiken wij een Barbieri spectrophotometer, waarmee we onze eigen ICC profielen samen stellen. Deze kleurprofielen worden regelmatig gecontroleerd en waar nodig aangepast voor nieuwe materialen. Zo kunnen wij instaan voor een constante kleurkwaliteit, ook als er maanden of jaren tussen de productie voorbij gaan.

 

Onze vakmensen op het gebied van lithografie en kleurmanagement zorgen telkens weer voor een zo goed als perfecte kleurreproductie. Onze ervaring in combinatie met moderne software stellen ons in staat uitgebreide kleurcorrecties toe te passen op de masters van de kunstwerken. Hierdoor kunnen wij onze reproducties zo waarheidsgetrouw en kleurecht printen.

lithografie_1200x350px