Acrylaat

Een Acrylaat art print van je kunstwerk met een sterke kleurdiepte

Een kunst reproductie op acrylaat is een kunstdruk van zeer hoge kwaliteit op plexiglas. Vanwege de high-end print en lijm techniek, krijgt elke reproductie een sterke kleurdiepte.

Het kunstwerk wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van het plexiglas geprint, waardoor de kunst zichtbaar wordt door het acrylaat heen. Het materiaal werkt hierdoor als een vergrootglas voor alle kleuren en lijnen van het kunstwerk.

Vanwege de sterke eigenschappen van plexiglas, is de art print ook nog eens duurzaam en makkelijk op te hangen.

Acrylaat kunstreproducties hebben geen lijst nodig en kunnen onzichtbaar opgehangen worden

Acrylaat schilderijen kunnen op meerdere manieren opgehangen worden. Door het gebruik van afstandhouders of een aluminium profiel, komt het schilderij van de muur af en lijkt het te zweven tegen de muur van de ruimte.

Wanneer je de keuze maakt voor het ophangsysteem met een aluminium profiel, ontvang je een onzichtbaar systeem. Het ophangprofiel wordt namelijk stevig verlijmd aan de achterzijde van het kunstwerk. Hierdoor trekt de plaat niet krom en verdwijnen de schroeven in de muur achter het schilderij zelf.

Bij de keuze voor afstandhouders worden er kleine houders op de hoeken van de reproductie geplaatst. In deze houders zitten de schroeven verstopt, waarmee het schilderij aan de muur wordt bevestigd.
acrylaat_1200x350px

Extra kwaliteit door een combinatie van Acrylaat en Dibond

Om een kunst reproductie op Acrylaat wat extra kwaliteit te geven, kan er de keuze gemaakt worden om deze te verlijmen op een Dibond plaat. Met de extra plaat op de achterzijde wordt de kunstdruk niet alleen sterker, maar krijgen de kleuren van het kunstwerk een extra podium om op te stralen.Er kan de keuze gemaakt worden voor een witte of zwarte Dibond achtergrond.

Wij hebben bij ons in de vestiging voorbeelden beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden!