Alu-Dibond

Een moderne kunst reproductie met Alu-Dibond, art prints met een geborsteld aluminium uiterlijk

Dibond schilderijen zijn hoogwaardige kunstdrukken en fotoreproducties die wij direct op een 3mm of 6mm dikke plaat printen. Vanwege het geborsteld aluminium uiterlijk, krijgt elk kunstwerk een modern uiterlijk. Dibond is een sterk materiaal van hoge kwaliteit. Met elke reproductie op Alu-Dibond ben je daarom verzekerd van een ultieme art print met moderne twist.

Alu-Dibond kunstreproducties hebben geen lijst nodig en kunnen onzichtbaar opgehangen worden

Alu-Dibond schilderijen kunnen op meerdere manieren opgehangen worden. Door het gebruik van afstandhouders of een aluminium profiel, komt het schilderij van de muur af en lijkt het te zweven tegen de muur van de ruimte.

Wanneer je de keuze maakt voor het ophangsysteem met een aluminium profiel, ontvang je een onzichtbaar systeem. Het ophangprofiel wordt namelijk stevig verlijmd aan de achterzijde van het kunstwerk. Hierdoor trekt de plaat niet krom en verdwijnen de schroeven in de muur achter het schilderij zelf.

Bij de keuze voor afstandhouders worden er kleine houders op de hoeken van de reproductie geplaatst. In deze houders zitten de schroeven verstopt, waarmee het schilderij aan de muur wordt bevestigd.
alu-dibond_1200x350px