Giclée kunstdruk

Een Giclée kunstdruk staat bekend vanwege de extreem hoge kwaliteit in kleur en houdbaarheid

De reproducties van een Giclée print voldoen aan de kwalitatieve hoge eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars worden gesteld. De Giclée kunstdruk is een volwaardig alternatief voor de meer bekende traditionele grafische technieken, zoals bijvoorbeeld de zeefdruk. De combinatie van hoogwaardige inkten en zuurvrije materialen, waarborgt een houdbaarheid en lichtechtheid van meer dan 50 jaar. Het is daarom ook mogelijk om je Giclée kunstdruk te bestellen met een certificaat van echtheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

giclee_1200x350px

Het reproduceren van kunstwerken levert meer rendement en bekendheid op

Met een Giclée kunstdruk is het mogelijk geworden om meer rendement uit de originele kunstwerken te halen. Naast extra inkomsten helpt de verkoop van een kunstkopie ook nog eens om meer bekendheid te werven bij een groter publiek. Wanneer je kiest voor een uitgave van gelimiteerde edities zorgt dit niet alleen voor meer bekendheid, maar ook voor een ‘wanted product’ vanwege de beperkte oplage.

Daarnaast is het mogelijk om bij WijPrintenKunst een gepersonaliseerde koker te laten ontwerpen. Elk kunstwerk krijgt zijn eigen koker, welke gebruikt wordt om de Giclée mee te versturen. Een waar cadeautje voor de klant!