Dibond

Een Dibond art print van je kunstwerk met moderne uitstraling

Dibond schilderijen zijn hoogwaardige kunstdrukken en fotoreproducties die wij direct op een 3mm of 6mm dikke plaat printen. De platen zijn verkrijgbaar met een witte ondergrond of met een ‘Geborsteld Aluminium’ uiterlijk. Vanwege deze materialen krijgen ook klassieke schilderijen een moderne uitstraling. Laat uw favoriete schilderij in een hedendaags licht stralen!

Dibond kunstreproducties hebben geen lijst nodig en kunnen onzichtbaar opgehangen worden

Dibond schilderijen kunnen op meerdere manieren opgehangen worden. Door het gebruik van afstandhouders of een aluminium profiel, komt het schilderij van de muur af en lijkt het te zweven tegen de muur van de ruimte.

Wanneer je de keuze maakt voor het ophangsysteem met een aluminium profiel, ontvang je een onzichtbaar systeem. Het ophangprofiel wordt namelijk stevig verlijmd aan de achterzijde van het kunstwerk. Hierdoor trekt de plaat niet krom en verdwijnen de schroeven in de muur achter het schilderij zelf.

Bij de keuze voor afstandhouders worden er kleine houders op de hoeken van de reproductie geplaatst. In deze houders zitten de schroeven verstopt, waarmee het schilderij aan de muur wordt bevestigd.
dibond_1200x350px

Samenwerken begint hier!

Geïnteresseerd in onze wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kennis maken! 

Telefoon

+31 455 41 55 66

E-mail

info@wijprintenkunst.nl

Adres

Sportstraat 6 6466 AW Kerkrade

Bel mij terug

Geïnteresseerd in onze diensten?
Vul het formulier in en wordt teruggebeld.