Nieuws

Nieuws

nieuws

Nieuwsgierig naar waar we de laatste tijd aan gewerkt hebben? Wij houden je graag op de hoogte van de door ons gerealiseerde projecten, nieuwe producten en ander nieuws. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via social media.

nieuws_carnaval1904x510px

16-02-2021

stichting jeugdcarnaval heerlerbaan

Dit carnavalsschilderij is gemaakt door Carola Seetsen. Haar zoon Dion, Oud-Jeugdprins van de jeugdcarnavalsvereniging in Heerlen, kreeg het fantastische idee om van het doek posters te maken! Wij hebben daarom het schilderij gescand met onze Crusescanner en hier 50 A2 posters & 30 A3 posters van laten drukken.

 

Door de scanner kunnen wij een zeer gedetailleerde scan maken van het doek, waardoor het reliëf goed naar voren komt. Na het scannen passen wij naar wens lithografie toe, waardoor kleuren nog meer op het origineel afgestemd worden.

 

De uiteindelijke posters van dit schilderij zijn verkocht en de opbrengst gaat naar de stichting jeugdcarnaval van de Heerlerbaan!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 045 –541 55 66 en vraag naar Chrit Quanjel of Rob Nijland. Of gebruik ons contactformulier

Nieuws - Frans Lemeer

17-09-2020

de werken van frans lemeer

Frans Lemeer volgde na zijn middelbare school periode de opleiding Beeldende Kunst aan de academie in Maastricht van 1974 tot 1979. Zijn eerste werken stelde hij tentoon in Galerie V28 in Roermond, een opgeknapt kraakpand. Sindsdien kan hij volgens eigen zeggen ‘de kwasten niet meer met rust laten’. Zijn werk omschrijft hij als volgt: Figuratieve en abstracte elementen verwerk ik tot een decoratief geheel, doorvoed met psychedelische, humoristische en absurdistische ondertoon. Onlangs benaderde hij ons met de vraag de mogelijkheden omtrent het printen van giclées te bespreken. Met als resultaat een complete serie van maar liefst 6 giftsets bestaande uit giclée, certificaat en verzendkoker. Voor meer informatie over Frans Lemeer kunt u terecht op zijn website: www.franslemeer.nl.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 045 –541 55 66 en vraag naar Chrit Quanjel of Rob Nijland. Of gebruik ons contactformulier.

Oplossing met lak

14-06-2018

Glansrijke oplossing

Wij digitaliseren regelmatig, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers, werken vervaardigd met olieverf. Een veel gehoorde wens uit onze klantenkring is, om de glanzende uitstraling van olieverf zo goed als het kan te evenaren in onze reproducties. Tot op heden was dat echter niet haalbaar. Maar we hebben goed nieuws! Na veelvuldig overleg en talloze tests hebben we de perfecte oplossing gevonden. Het is vanaf nu mogelijk een reproductie te voorzien van een laag glansvernis die de glans van olieverf zeer dicht benaderd, waarbij de kwaliteit en langjarige garantie kan worden gewaarborgd. We doen dat in eigen huis in onze zeefdrukkerij. En we gaan nog verder, het zeefdruk procedé maakt het zelfs mogelijk te werken met een spotvernis. Daardoor kunnen er zeer speciale effecten bereikt worden op uw reproducties.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 045 –541 55 66 en vraag naar Chrit Quanjel of Rob Nijland. Of gebruik ons contactformulier.

Perry Kish

30-05-2018

Perry Kish

Perry Kish is actief als fine art consultant, galerie houder maar wat veel mensen niet weten ook als kunstenaar!

E-ster-art

19-02-2018

E-ster Art

Met veel plezier hebben wij ons steentje bijgedragen aan dit gave project van E-ster-art. Heb jij ook interesse in zo’n unieke giclée print uit een gelimiteerde oplage van slechts 25 exemplaren? Neem dan contact op met Esther Ziher-Ginczinger.

Miriam Vleugels

16-01-2018

Vrienden Club van Honderd

Mooie actie van Vrienden Club van Honderd in samenwerking met Miriam Vleugels – Visual Artist. We zijn er trots op dat wij een steentje mochten bijdragen aan dit fantastische gebaar van Tom Dumoulin om het goede doel te steunen!